ValiST - DARKLIMIT @ SINCE 2017
Jump to content

ValiST

Member

ValiST last won the day on April 29 2016

ValiST had the most liked content!

Community Reputation

-1 Rautacios

About ValiST

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Ramnicul Valcea
 • Interests
  YeeZ

Contact Methods

 • Yahoo
  pgl_hard@yahoo.com
 • Skype
  vali.valentin15
 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/valist3
 1. ValiST

  [Propunere]VST 2

  Mersi Drake , administratorii mai raspund ?
 2. ValiST

  [Propunere]VST 2

  Cum sa nu , daca propunerea este acceptata o sa iti trimit pm cu parola . Multumesc de sprijin .
 3. ValiST

  Cerere Avatar Edward

  +1 Axelson
 4. ValiST

  [Cerere semnatura] VST

  Am ales TC
 5. Nume: Valentin Propunere/Sugestie: Propun ca pe servarul cs.whitecs.ro sa avem suport pentru informati oficial , adica daca un player , un jucator sa nu stea sa caute yahoo-ul/skype-ul administratorului , acceseaza foarte usor si simplu aceste conturi (Yahoo : whitecs11@yahoo.com / Skype: white.cs2 ) , iar el va primi un raspuns si va fi ajutat in maxim 2/3 ore , iar parola sa o stie doar "Meneger Servar" si "Fondatorii" , ce zice-ti ? Astept PRO si CONTRA doar de la cei care au de la Super-Moderator in sus , si accept si pareri de la restul . Poze dacă este nevoie: - Cu ce ar putea ajută comunitatea?: Informatiile o sa fie mult mai usoare de receptat , iar cei in grad mare vor afla mult mai repede orice informatie cand vine vorba de sv , daca un admin nu are timp , trebuie sa raspunda altcineva , asa nu mai sunte-ti stresati si nu mai ne batem capul atata pentru ca oricine poate are nevoie de o indrumare , poate a primit ban aiurea sunt foarte multe cazuri , iar dupa ce primeste : kick / ban / exterminate / etc... orice include iesirea de pe sv sa apara un mesaj gen "Daca simti ca nu ti s-au respectat drepturile de jucator va rugam cautati-ne la suportul de informatii si ajutor Yahoo : whitecs11@yahoo.com / Skype: white.cs2 . Conturile sunt deja create , o sa ma ocup personal de asta , parola o va stii si SaKaluX si Phane# acum si dupa parerea voastra .
 6. ValiST

  [Sugestie] Games

  Contra , acest joc putem sa il aplicam si la "Jocuri fomuriste" gen inventezi un joc si tu zici unul urmatorul raspunde si zice alte jocuri etc...
 7. ValiST

  [Cerere semnatura] VST

  Imi place mai asteptam si alte creati ?
 8. ValiST

  [Propunere]VST

  Am mai verificat inca o data la "Diverse" si nu , nu este .
 9. ValiST

  [Cerere semnatura] VST

  Tip: Semnatura Dimensiuni: 400x150 Text: Vali ST Text Secundar: WhiteCs.Ro Render/stock: Cuvant cheie: femei Detalii: Vreau sa adaugi un text in acel spatiu , stergi "Insert Text Here" si culorile sa fie aceleasi . Si doar daca ai cum sa faci acel glob sa se miste , doar daca poti eu accept gestul . Accept si de la alti copii . Multumesc anticipat .
 10. Nume: VST , Vali Propunere/Sugestie: Sugestie Poze dacă este nevoie: Nu este nevoie . Cu ce ar putea ajută comunitatea?: Activitate , mai multe postari , etc... Sugestia este : La forumul "Diverse" sa se adauge un subforum cu numele "Jocuri Fomuriste" , coloreaza forumul si mareste activitatea , atunci cand te plictisesti , bagi un joc fomurist , cine e PRO ?
 11. ValiST

  Propunere Perception

  O sa îl ajut eu cu modele și știri noi , intru în fiecare zi pe stăm sa văd ce reduceri și altele mai sunt , iar ce îmi zice sa fac îl ajut eu ca am timp destul .
 12. ValiST

  Mixul comunitatii

  Și eu :-)
 13. ValiST

  [Prezentare] VST

  ¤ Nume în joc: <VST> ¤ Vârsta:17 ¤ Nume: Valentin (Vali) ¤ Oraș: Ramnicul Valcea ¤ Județ: Valcea ¤ Țară: Bulgaria ¤ Jocuri preferate: Macao ¤ O scurtă descriere despre tine: "descirere" ¤ De unde ai aflat de WhiteCs?: De la un lautar smecher ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): cs.whitecs.ro ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): http://uploadimage.ro/2fWl/161kbgy.gif

» Server List DarkLmit Romania «

Joc: Mod: Statistici: IP: Forum: Steam ON/OFF:
CS:GO Classic www.Game-State.com 188.212.100.178:27015 Forum On
CS 1.6 Classic www.Game-State.com 178.32.72.190:27015 Forum On
CS 1.6 Classic www.Game-State.com 89.40.105.171:27015 Forum On
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.