veNom - DARKLIMIT @ SINCE 2017
Jump to content

veNom

Manager Server

veNom last won the day on September 3

veNom had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutru

About veNom

 • Rank
  Pro Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. veNom

  Salut !!!

  Pai vroiai sa scriu limbaj daca omul nu a vorbit urat?! citeste logurile si vezi ! si pt. ce 2 ore,ca dupa cele 2 ore face tot la fel !!! Ti-se pare ca sunt la scoala sa accept prostiile astea de la baietii astia ?! Poate ca la Luka am fost putin exagerat ca i-am dat permanent si nu 2 ore !!! Se mai intampla !!! Daca nu te satisface cum adminez eu te rog sa imi scoti accesul,eu nu ling pe nimeni sa stii !!!! Am mai discutat asta si stii cum sunt !!!!
 2. veNom

  Unban Terroare

  Acum hai sa te lamuresc si pe tine,pana acum a trebuit sa-i dau explicatii prietenului tau la fel de arogant si nesimtit ca si tine (pt. care a si luat ban de altfel) Poti aduce si 100 de playeri pe server,daca toti sunt ca tine si ca Luka va puteti face pachet toti si sa mergeti cu arfele si arogantele voastre unde vreti voi,in nici un caz aici !!! E parerea mea strict personala !!!! Cat tine de ban-ul pe care l-ai luat de la mine,l-ai luat pt. ca asa cum ti-am mai spus si pe server vorbesti mult,degeaba si prost !!! Ban-ul nu l-ai luat doar pt.comportamentul tau de astazi,ti-am atras atentia de 2 ori pana acum sa iti vezi de joc si sa nu mai vb. urat si de fiecare data ai fost obraznic si arogant !!! Stiu ce am de facut si nu e nevoie sa imi atragi atentia ,esti prea mic si crede-ma ca stiu ce vorbesc !!! Cu tupeul pe care il aveti voi si ma refer la "prietenii" tai nu ajungeti departe !!! Si aici ca si in cazul lui Luka ban-ul ramane !!!!
 3. veNom

  Salut !!!

  Pai explicatia este simpla pt. tine Luka ! Atata timp cat faci pe avocatul unui nesimtit care nu se poate abtine de la a fii mitocan si a vb. urat pe server,a ma trage la raspundere pe mine si a fi si arogant la adresa mea,poti fi avocatul lui unde doresti tu dar nu aici !!! Cred ca am fost destul de explicit !!! eu nu iti scot nici un ban,daca vor sa o faca ceilalti nu au decat sa o faca !!
 4. veNom

  Cerere Admin GONE

» Server List DarkLmit Romania «

Joc: Mod: Statistici: IP: Forum: Steam ON/OFF:
CS:GO Classic www.Game-State.com 188.212.100.178:27015 Forum On
CS 1.6 Classic www.Game-State.com 178.32.72.190:27015 Forum On
CS 1.6 Classic www.Game-State.com 89.40.105.171:27015 Forum On
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.